Georgiana L Gheorghe ⋞MAMA❤ȚARA❤GRAIUL⋟

💙 fetița care a fost încurajată de tatăl său să-și creioneze toate visele sale;
💛 autoarea care și-ar dori (dacă ar fi așa o posibilitate) să stea la o masă cu personajele din folclorul românesc pentru ase insipa de la ei și a-și împărtăși gândurile sale;
❤ scriitoarea care ne îndeamnă: Descoperiți minunata lume creată de autori și învățați ceva din ea. Faceți-vă timp să scrieți o părere sau o recenzie sinceră pentru a le arăta respectul autorilor și totodată pentru a promova și autorii români la fel de mult cum sunt promovați cei străini.

Îmi iubesc mama
ca pe o zeiță fără de care nu aș fi existat pe lume. „Mama”, primul cuvânt rostit de orice copil în prima secundă de viață. Alături de tată este protectoarea familiei și umărul pe care plâng atunci când îmi este greu. Deși avem opinii diferite, mereu găsim o soluție să rezolvăm situația.

Îmi iubesc țara
din care provin. Mamă și Grădina Maicii Domnului sunt numele ce fac inima oricărui român să tresalte de bucurie. Nicăieri nu este mai bine ca în țara mea alături de strămoși și familie.

Îmi iubesc graiul
care unește toți românii oriunde s-ar afla. Alături de mamă și țară, graiul românesc este o comoară inestimabilă ce nu trebuie pierdută.

Vă mulțumesc mult, Georgiana pentru timpul dedicat acestor scrieri și pentru plăcerea de a le putea citi noi.
Alte curiozități despre scriitoarea Georgiana L. Gheorghe puteți descoperi făcând clic pe numele dumneaei scris în articol sau pe oricare poză plasată aici.

În articol sunt prezentate poze din arhiva personală a scriitoarei (cu acordul acesteia).

Publicitate

2 comentarii

  1. A ieșit foarte bine. Mulțumesc!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Îți mulțumesc mult pentru acest interviu frumos, Georgiana 🙂

      Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise