„Iubire și dincolo de viață” – ⋞recenzie⋟

„IUBIRE ȘI DINCOLO DE VIAȚĂ”
Rodica Mihai

confesiune (20 pag)
Dreams Publishing House, 2020

„Iubirea poate vindeca totul!”

„Iubire și dincolo de viață” este o confesiune deosebită, deoarece este povestea doar a unei singure iubiri. Povestea unei iubiri adevărate.

De la autoare: „Nu poți uita niciodată prima dragoste, atunci când este pură. În această carte am vrut să arăt tuturor că iubirea noastră a rămas neschimbată și după patruzeci de ani. Ea nu va pieri nici când noi doi nu vom mai fi pe pământ. Dragostea va rămane și în viața de apoi.” 

O carte ca o scrisoare începută în adolescență, completată în timp cu evenimente și trăiri de până-n ultima perioadă (până la apariția cărții), care este terminată cu „…” și continuă cu trăirea unei frumoase povești de dragoste.

O poveste în care sunt selectate acele unice și fără de preț amintiri începute de acum 40 de ani despre cât de ușoară sau grea poate fi viața unei persoane îndrăgostite.

„Amândoi eram atât de mândri că ne putem înțelege doar din priviri! Am simțit că vom fi împreună mereu.”

„Tu să nu fugi de mine,/ Să nu mă părăsești./ Mi-e inima la tine,/ Și știu că mă iubești./ Să fii a mea mireasă,/ Când n-om mai fi copii./ O tânără crăiasă,/ Pe munți și pe câmpii.”

Povestea celor „doi porumbei cărora li s-au tăiat aripile”, dar care au rezistat și au pășit frumos peste toate pragurile cu greutăți avute în cale.

„Trecutul nu-l mai putem întoarce, dar viitorul ne aparține… Să ne ținem de mână și să îmbătrânim frumos unul lângă celălalt.”

O carte cu gust dulce-amărui (exact ca și evenimentele petrecute și ulterior descrise) redată ca o scrisoare, pentru sine, de la fata de cândva către doamna de acum.
O scurtă relatare a unei iubiri ce durează și continuă.
O carte mică despre o poveste mare.

Cartea o puteți găsi făcând clic pe oricare poză din articol.

Lectură plăcută!

În articol, cu acordul scriitoarei, sunt prezentate poze și din arhiva sa personală.

Publicitate