„Terapie senzuală” – ⋞recenzie⋟

„TERAPIE SENZUALĂ”
Nadia A. Linette

erotic, 18+ hot, thriller psihologic (176 pag)
Editura Petale Scrise, 2020

„Sexul să devină o modalitate de comunicare, să devină un act de iubire.!

Curiozitatea este acel motivator puternic, care ne determină să facem descoperiri importante și să explorăm necunoscutul, acea dorință de a cunoaște (poate chiar și mai amănunțit) ceva nou sau neobișnuit, acel interes meschin pentru orice, mai ales pentru chestiuni care privesc pe alții. Și de câte ori aceasta ne duce la suportarea experiențelor neplăcute, omul fiind conștient că ar putea păți ca în proverbul „Curiozitatea a omorât pisica.”, oricum se lasă dus de valul dulceag ce-i macină simțurile.

Curiozitatea apărută în urma unei discuții terminate pe o notă interogativă cu: „Poate ar trebui să mergi și tu?” este tocmai acel impuls care a dat startul unei povești interesante.

La prima întâlnire:

„E frumos când poți să descoperi mereu un sâmbure de bunătate în sufletul fiecăruia”.

Ovidiu Dobre, avocat cu renume (El): „Privesc femeia dinaintea mea. Am cedat tentației de a face o ședință de psihoterapie ca să o cunosc, să aflu cine e escroaca care a mâncat banii fratelui meu și i-a spălat creierul. Știu că nu sunt defect! Deci, nu am nevoie de psiho sau sexoterapie!
Însă psiholoaga mi-a întrecut toate așteptările. Am rămas chiar blocat la prima vedere! […] și acești ochi… atât de adânci, m-au blocat pentru o clipă. Doar pentru o clipă! Cât să îmi aduc aminte de ce am venit aici…
Cum poate o ființă atât de…? Mi-o închipui în sala de judecată. Cred că doar privirea ei pătrunzătoare ar putea atrage atenția. Pentru că acest trup cu forme perfecte nu ar provoca nimic altceva unui bărbat, decât gânduri perverse”.

Melania Prodan, sexolog inovator (Ea): „Privesc încurcată bărbatul din fața mea, care mă înfruntă provocator. Îi fixez acei ochi de un albastru intens, care m-au impresionat din prima clipă… e blond ca acei zei olimpieni perfecți, care niciodată nu ar privi de la egal la egal un biet muritor. […] am ales să folosesc tonul oficial după ce mi-am dat seama că nu are nicio intenție să facă psihotereapie.
Motivul cu care a venit este altul…”

O întâlnire plină de „ghimpi” și crampe, atât în mușchi, cât și în comunicare:

El: „- Fratele meu mi-a recomandat să vin… spune că am o problemă cu femeile!
Pentru o clipă mă privește fix, apoi zâmbește ușor.
– Toți bărbații susțin că au. […] De ce crede fratele tău că ai probleme cu femeile?

Rămân încurcat pentru o clipă. Deci, și-a dat seama că eu nu cred că am o problemă…
– Nu mi-a spus de ce.
– Ce vârstă ai?
Râd. Tare curios sunt cât are ea?!
– 34.
Mă voi interesa să aflu totul despre ea…
– Ai o relație stabilă?
Nu știu ce să răspund.
– Da, aleg să spun, dar m-a prins!
Va trebui să mă străduiesc mai mult, dacă doresc să mint.
Mă privește tăcută pentru câteva clipe. Apoi își mută privirea spre fereastră, cu bărbia ridicată. Îmi dau seama că este tensionată.
Cât a durat cea mai lungă relație pe care ai avut-o?
Trebuie să aleg: spun adevărul sau mint convingător. De ce naiba să mint?
– Maximum două – trei luni.
Se ridică cu chipul inexpresiv.

– Domnule Dobre, știți pe unde ați intrat! Nu e o întrebare. Să aveți o zi frumoasă!
– Am plătit ședința, arunc o replică jalnică pentru statutul meu social.
– Ședința s-a încheiat.”

Ea: „[…] imaginea și atitudinea acestui individ continuă să mă urmărească. Și nu cred că mă mă înșel dacă susțin că a venit aici cu un scop anume, fără să îl intereseze terapia pentru el. Cu siguranță fratele lui i-a pomenit de sexoterapie!

Ce avem?
El: Un bărbat ce este mult prea încrezut în sine și propriile forțe, care vrea să seducă pe cineva neimplicându-se sentimental.
Ea: O tânără care știe foarte bine să-și controleze emoțiile, acțiunile și plăcerile și oricând poate pune la loc un bărbat înfumurat.
Rezultat: O combinație perfectă pentru o istorie interesantă pe alocuri amuzantă, în care „jucăușa” viață le-a creat suficiente încercări și trăiri celor doi nelipsindu-i, de alt fel, de gustul dulce-amar al dragostei. Căci, „dragostea, sub orice formă a ei, înseamnă suferință, dar e atât de dulce, și-ți încălzește sufletul, umple orice gol, vindecă orice neputință, dă sens vieții”.

„Așa e dragostea… Cu toată suferința ce o aduce, este cea mai frumoasă trăire, singura pentru care se merită să trăim sau să murim”.

„Terapie senzuală” – o poveste despre viață și dragoste, sensul vieții și principiile omului, femeie și bărbat, seducție și sex, înzestrată cu dialoguri însuflețite pe alocuri amuzante, care umple comunicarea celor doi cu și mai mult farmec; o poveste despre senzualitate și erotică fină (știind bine unde este granița între aceasta și pornografie), pasiune și arta iubirii, crimă și acțiuni detective, ură și psihologie, un seducător și o sexoloagă.

Dar cu ce se ocupă un sexolog inovator și ce gen de consultații oferă acesta în ședințele sale private?
Cine poate beneficia de aceste oferte mai speciale și de ce toată informația despre acești pacienți este verificată cu cea mai mare strictețe?
Ce sunt sexul, sexualitatea, dorința sexuală, plăcerea sexuală,.. și cum trebuie îmbinate acestea corect pentru ca în loc de un simplu act sexual să rezulte o artă senzuală?

Care a fost primul meu gând când am văzut această carte?
– Vreau să o citesc!!!
Și denumirea provocatoare și coperta seducătoare mi-au stârnit o mare curiozitate despre povestea ce se ascunde în interior.
Acum, că am citit catea de la prima și până la ultima pagină vă pot spune sincer că este foarte bună și mi-a plăcut mult, dar are un mic neajuns: povestea se termină mult prea repede decât ți-o dorești și când ajungi la sfârșitul VREI continuare!!! Tocmai din acest motiv sper că autoarea ne va mai bucură cu încă (măcar 😀 ) un volum 18+ la fel de captivant!

Pentru iubitorii poveștilor erotice aceasta va fi tocmai cartea potrivită – una interesantă, plină de momente senzuale, cu întâplări intempestive și trăiri intense din viața a doi tineri – El și Ea. O poveste care fiind odată citită îți va ajunge la suflet și își va găsi locul său bine meritat printre cărțile favorite.

Cartea o puteți găsi făcând clic pe oricare poză din articol.

Lectură plăcută!

3 comentarii

  1. Fierbinte! Fierbinte! Fierbinte! 😀

    Apreciat de 1 persoană

    1. Yes!!! Hot! Hot! Hot! Dar care lasă un gust de „vreau continuarea povestei”😊🥰🤗

      Apreciază

Comentariile sunt închise