„Iepurele și țestoasa” – ⋞recenzie⋟

„Iepurele și țestoasa”

poveste cu pictograme (32 pag)
Editura Litera

O cărțulie cu două povești micuțe și interesante – „Iepurele și țestoasa” și „Iepurele păcălit de vulpe” – înzestrate cu 16 pictograme diverse (de la hăinițe la animăluțe) pentru cititorii începători.

Cărțulia este din seria „Prima mea lectură” – colecția creată special pentru a-i motiva pe micuții cititori să-și cultive interesul pentru lectură și pentru a atrage copilașii în miraculoasa lume a cuvintelor frumos creionate.

Lumea care ne duce și ce „implică” prin scrierile sale în diverse aventuri.

Acest gen de cărți dezvoltă atât abilitățile de citire, fiind folosite cuvinte simple și text cu format accesibil, cât și cele de memorizare, iar la sfârșitul cărții ne bucurăm și de câteva activități bazate pe lecturile studiate.

Într-o zi…

Pentru noi, citirea acestei cărțulii, a fost încă un prilej de a petrece timpul frumos împreună. Vom căuta și alte cărți din această serie.

Ca povești înainte de culcare nu le-am practicat, deoarece copiii citesc singuri și se implică mult în activități, și ca urmare vor joacă sau alte ocupații, ci nu somnic 😀

Cartea poate fi găsită:

în Moldova pe litera.md
în România pe litera.ro , emag.ro, libris.ro

Lectură plăcută micuților exploratori ai frumosului și, desigur, părinților și bunicilor ce îi vor acompania în aceaste aventuri deosebite!