Editura „Alphabet Publishing”

Cine sunteți?

Alphabet Publishing – Suntem o editură independentă, înființată din dragoste față de carte frumoasă și calitativă, editată local pentru comunitatea locală. Lucrăm cu ilustratori, scriitori, traducători moldoveni, deoarece credem în susținerea talentelor de acasă. Edițiile Alphabet au început prin editarea poveștilor clasice pentru copii, care se fac remarcate prin calitatea textelor și a imaginilor. Promovăm bunătate, autentic și lucrurile create de mână.

Unde putem găsi cărțile editurii Dvoastră? (zonele geografice, punctele de vânzare)

În Moldova cărțile noastre pot fi găsite în rețeaua Cartea ale cărei librării sunt cele mari din Chișinău și au o istorie de peste 60 de ani, cele mai cunoscute fiind FĂT-FRUMOS, EMINESCU, HYPERION, DACIA. La fel, suntem prezenți în librăriile partenerilor noștri din Chișinău – Cartier, Bestseller, Biblion –,  și din centrele raionale.

În România comanda poate fi făcută doar prin intermediul librăriei online Bestseller.ro .

Care sunt genurile literare ale cărților editate?

Edităm povești cu texte deștepte, pline de aventuri și cu cele mai frumoase ilustrații!
Printre cititorii poveștilor marca Alphabet sunt evident copiii, dar și maturii deopotrivă care își regăsesc în cărțile noastre un vechi prieten. Colecția destinată copiilor conține și o gamă variată de cărți educative și de colorat. Cei de la Alphabet țin mult la fiecare cuvânt din text, culoare din desen, semn grafic din activitățile de instruire, fiind conștienți de forța unei cărți care trebuie folosită doar spre bine. Edităm și cărți pentru juriști: Constituția Republicii Moldova, Codul civil, alte coduri și regulamente actualizate la zi.

Există forma electronică a cărților Dumneavoastă?

Fragmente din cărțile și ilustrațiile noastre pot fi găsite pe pagina Instagram: @editura_alphabet atât cât să trezească dorința de a ține în mână cartea, de a-i răsfoi și simți paginile, de a o avea oricând aproape pentru a te bucura de minunatele ei pasaje și ilustrații.

Există posibilitatea efectuării comenzii online a cărților?
(Dacă „Da” – pe care platforme?)

Cărțile noastre pot fi comandate pe carteamea.md,
pe paginile de Instagram @carteamea.md, @editura_alphabet,
și desigur la parteneri, inclusiv bestseller.md și bestseller.ro , fromtheheartshop (în curând).

Limba de editare a cărților este…?

Română

Planuri pentru viitor?

Lucrăm zi de zi pentru a îmbogăți colecțiile de cărți cu povești și educative pentru copii.
Vă invităm să ne urmăriți pagina Instagram @editura_alphabet pentru a afla noutățile noastre editoriale.

Eu vă mulțumesc mult pentru discuția interesantă și timpul pe care mi l-ați acordat. Vă doresc mult succes în realizarea planurilor propuse.
Să vă bucurați de un număr mare de oameni ce vă admiră creațiile, iar noi , cititorii activi, cu drag vom urmări toate noutățile literare publicate de editura Dvoastră Alphabet Publishing

Carțile editurii „Alphabet Publishing” le puteți cumpăra făcând clic pe oricare poză din recenzia operei.

Despre cărțile editurii „Alphabet Publishing” puteți afla făcând clic mai jos pe poză sau denumirea operei interesate și citind recenzia.

❤ Lectură plăcută! ❤