Editura „ARC”

Cine sunteți?

Editura ARC – Suntem una dintre cele mai mari edituri din Republica Moldova și suntem cunoscuți în tot spațiul românesc. Avem o vechime de peste 25 de ani pe piața de carte.

Unde putem găsi cărțile editurii Dvoastră? (zonele geografice, punctele de vânzare)

Cărțile Editurii ARC pot fi găsite cu ușurință, deoarece sunt expuse în toate librăriile din Republica Moldova și în unele librării din România.

În Republica Moldova pot fi găsite în rețeaua de librării Librarius, rețeaua de librării Bookstore, librăria Făt-Frumos, librăria Mihai Eminescu, Librăria din Hol, Librăria din Centru, Cărturești, magazinele Crafti și rețeaua Pro-Noi.

În România distribuitorul exclusiv este ALLAS TRADING SRL, Sediu social: str. Jepilor nr. 6, bl. A6B, sc. B, ap. 7, 500256, Brașov, jud. Brașov. Mobil: 0751.115.402; Fax: 0368.452.039.
Dar cărțile ARC pot fi găsite și în unele librării.

Care sunt genurile literare ale cărților editate?

Edităm cărți pentru persoane de diferite profesii, vârste și interese: dicționare (DEXI – cel mai mare dicționar explicativ ilustrat al limbii române apărut într-un singur volum; Dicționar rus-român; Dicționar român-rus; Dicționar de argou și expresii colocviale rus-român; Dicționarul greco-slavo-româno-latin (sec. XVII), Nicolae Milescu Spătarul și altele), albume de artă, două din cele mai recente – Stampe japoneze din perioadele Edo și Meiji, coordonare de Rossella Menegazzo; Arta maeștrilor basarabeni din secolul XX; cărți de istorie, publicistică, cărți de ficțiune, manuale și auxiliare școlare, enciclopedii și cărți pentru copiii.

Există forma electronică a cărților Dumneavoastă?

Ebook-urile vor fi disponibile cititorilor imediat ce va funcționa noul site al editurii.

Există posibilitatea efectuării comenzii online a cărților?
(Dacă „Da” – pe care platforme?)

Comenzile online:

În Republica Moldova le puteți face pe www.crafti.md; www.librarius.md; www.elefant.md; www.pronoi.md; www.bookstore.md; www.bestseller.md, www.carteamea.md .

În România site-ul distribuitorului exclusiv ALLAS TRADING SRL este www.cumparacarti.ro.
Dar cărțile ARC se vînd și pe www.libris.ro; www.elefant.ro ; www.carturești.ro, www.emag.ro .

Limba de editare a cărților este…?

Editura ARC editează cărți doar în limba română.

Planuri pentru viitor?

Programul de editare se extinde de la an la an. Colecțiile de carte educativă pentru copii se îmbogățesc cu titluri noi, necesare și așteptate, ca și cele de ficțiune.

De exemplu, Mari clasici ilustrați a ajuns la 21 de volume și până la sfârșit de an urmează să apară încă trei titluri, cel puțin, în această colecție.

Iar noutatea lunii este cartea Papagal și Chițcaval, de Tania Lagaeva, un fin psiholog și un expresiv artist plastic din Chișinău, apărută dintr-un imbold de a-i încuraja pe autorii locali talentați să se facă cunoscuți cititorilor.

În pregătire la Editura ARC sunt colecția Primavera, ficțiune pentru preadolescenți și adolescenți, și mai multe volume de publicistică, proză și poezie de autori din Moldova.

Eu vă mulțumesc mult pentru discuția interesantă și timpul pe care mi l-ați acordat. Vă doresc mult succes în realizarea planurilor propuse.
Să vă bucurați de un număr mare de oameni ce vă admiră creațiile, iar noi , cititorii activi, cu drag vom urmări toate noutățile literare publicate de editura Dvoastră Editura ARC.

Cărțile editurii „ARC” le puteți cumpăra făcând clic pe oricare poză din recenzia operei.

Despre cărțile editurii „ARC” puteți afla făcând clic mai jos pe poză sau denumirea operei interesate și citind recenzia.

❤ Lectură plăcută! ❤