Editura „Mysterio”

Cine sunteți?

Suntem Editura Mysterio, o editură tânără ce și-a deschis porțile abia anul trecut (a. 2019), dar care dorește să se remarce pe piața de carte mai ales prin cărți spirituale, ezoterice, oculte. Dorim să aducem misterul, dorul de cunoaștere, informații călăuzitoare care să ajute oamenii să evolueze din toate punctele de vedere, atât în plan fizic, psihic, spiritual, emoțional. De asemenea, mai avem în plan să oferim o gamă largă de cărți de specialitate, prin care cunoașterea teoretică și practică să răzbată în toți porii.

Unde putem găsi cărțile editurii Dvoastră? (zonele geografice, punctele de vânzare)

Cărțile se găsesc doar pe site-ul editurii: www.edituramysterio.ro momentan, urmând ca în curând să ne extindem și să găsim un adăpost cultural și prin marile retail-uri: Libris, Elefant, Cărturești, Diverta etc. Și avem în plan să ne îndreptăm și spre sora noastră, Republica Moldova, acolo unde ne așteaptă cititorii cu mare drag.

Care sunt genurile literare ale cărților editate?

După cum am spus, ne dorim să avem o gamă largă de cărți de specialitate (cu timpul), din diverse domenii: business, artă, scriere creativă, spiritualitate, cărți tehnice, dezvoltare personală, cinematografie, talente, atât scrise de noi, cât și traduse.
Până mai creștem, găsiți doar cărțile autoarei Ioana Dumitrăchescu (subsemnata), care scrie un amalgam de genuri atât literare, cât și non-ficțiune. Avem povești de dragoste și dramă, paranormal, dezvoltare personală, spiritualitate, și urmează cât de curând un thriller psihologic, un roman fantasy, povești motivaționale etc.
Vom avea și cărți pentru copiii. Cam de toate pentru toți, să fie de unde să aleagă cititorii noștri.

Există forma electronică a cărților Dumneavoastă?

Încă nu, dar în viitor preconizăm că va fi.
Ne gândim și la cititorii noștri din străinătate, așa că vom face tot ce ne stă în putință ca să ajungem în locuri cât mai variate, fie sub formă fizică cât și electronică.  

Există posibilitatea efectuării comenzii online a cărților?
(Dacă „Da” – pe care platforme?)

Desigur, site-ul nostru www.edituramysterio.ro este online, și în plus, avem și transport gratuit la fiecare comandă. Deci cei care vor cumpăra cărți de la noi, nu vor mai da bani pe transport. Pot să comande de mai multe ori, și mereu va fi gratuit, nu doar o perioadă.

Limba de editare a cărților este…?

Limba română, dar două din cărțile noastre vor fi traduse și în limba engleză.

Planuri pentru viitor?

Da, o mulțime. Nu știu cu care să încep.
În primul rând, vă așteaptă cărți minunate despre corpul fizic, abundență și prosperitate, și trăirea conștientă a lumii în care suntem acum :
* Puterea de transformare a corpului fizic, Percepția magică a abundenței, Precum crezi că vezi așa vei și avea, Perspective înalte asupra vieții.
* Apoi, primul volum al seriei fantasy Blestemul Tăcerii, pe care îl așteaptă toată lumea, cu sufletul la gură (iar în noiembrie va urma și volumul 2).
* Mai avem romane de dragoste, o serie pentru adolescenți, de dragoste și ură, între o celebritate și fanul lui, care va fi pe stilul „After”, (seria se numește VIP și primul volum Trădarea),
* un roman mystery/crime în care dezlegăm o crimă de pe un stadion (Crimă în poziție de ofsaid),
* un roman historical romance, între un soldat german și o evreică paranormală (Ultima poveste de dragoste).
* Și bineînțeles, al doilea volum din seria Antonio Fognini, mai precis jurnalul Paolei: Te-am pierdut în timp ce mă căutam pe mine.
* Iar în curând (chiar foarte curând, adică luna viitoare, acum e la copt), vă așteaptă un roman thriller psihologic Visucy, pe care încep să-l rescriu următoarea săptămână.

* Iar dacă nu v-ați săturat de cărți, vă mai servim un aperitiv gustos, o carte non-ficțională despre talente, numită Cartea secretă a talentelor, cu care vă veți întâlni în decembrie 2020. Să fim sănătoși și să putem scrie, asta e cel mai important!

Vă mulțumim pentru interviu, pentru atenția acordată și vă mulțumim pentru că ne citiți și ne recomandați mai departe.

Eu vă mulțumesc mult pentru discuția interesantă și timpul pe care mi l-ați acordat. Vă doresc mult succes în realizarea planurilor propuse.
Să vă bucurați de un număr mare de oameni ce vă admiră creațiile, iar noi , cititorii activi, cu drag vom urmări toate noutățile literare publicate de editura Dvoastră Editura Mysterio.

Cărțile editurii „Mysterio” le puteți cumpăra făcând clic pe oricare poză din recenzia operei.

Despre cărțile editurii „Mysterio” puteți afla făcând clic mai jos pe poză sau denumirea operei interesate și citind recenzia.

❤ Lectură plăcută! ❤