Editura „Eleprint”

Cine sunteți?

Mă numesc Diana Farca, am specializarea de jurist și de reporter-redactor, iar din 2015 scriu romane de ficțiune, fac parte dintr-o echipă entuziastă care produce filme pentru cinematografele din România și am colaborări periodice în presa scrisă și televizată.

Am înregistrat editura în 13 februarie 2020, fix înainte de starea de urgență din România, dar nutream ideea din 2015, de când am publicat primul roman.

Ideea siglei mi-a venit în septembrie 2019, de la o inimă şi un elefant, dată fiind iubirea mea pentru aceste animale şi porecla dată unei persoane dragi. Drumurile noastre s-au separat între timp şi au pavat calea maturizării afective, dar „condimentăm” tot ceea ce facem, mai ales preocupările creative, cu esența persoanelor iubite.
Facebook: Editura Eleprint
Instagram: Editura Eleprint

Unde putem găsi cărțile editurii Dvoastră? (zonele geografice, punctele de vânzare)

Cărțile editurii se găsesc pe siteul nostru, www.eleprint.ro, și în catalogul distribuitorilor online de carte din România și Republica Moldova: Libris.ro, Elefant.md, Elefant.ro, Emag.ro, Amazon.com etc.
Până la finele anului ne dorim să le introducem și în marile lanțuri de librării din cele două țări.

Care sunt genurile literare ale cărților editate?

Edităm cu precădere genul epic, dar și liric sau dramatic. Oferta editurii e vastă, cuprinzând de la cărți ilustrate pentru copii la ficțiune (romane istorice, erotice, de călătorie etc.), memorialistică, realism magic, science-fiction ș.a.m.d. Important e să considerăm pertinentă și inedită vocea autorului.

Există forma electronică a cărților Dumneavoastă?

Veți găsi cărțile în formate ebooks consacrate ePub, MOBI, HTML, iBooks, Kindle abia din toamnă. De anul viitor vom avea o echipă specializată în crearea de audibookuri, cu un prim proiect biblic, de mare anvergură, prin care vă veți putea delecta cu lectura unor artiști autohtoni îndrăgiți.

Există posibilitatea efectuării comenzii online a cărților?
(Dacă „Da” – pe care platforme?)

Puteți să le comandați online. Vă recomand să o faceți direct pe siteul editurii, www.eleprint.ro , prin secțiunea „Promoții”, pentru că le primiți cu autograf, la prețuri speciale și cu transport gratuit.

Limba de editare a cărților este…?

Edităm cărți în limba română, dar avem în echipa editorială un departament special dedicat autorilor care vor să publice în străinătate, prin intermediul agenților literari ai editurii și cu ajutorul traducătorilor colaboratori.

Planuri pentru viitor?

De Crăciunul lui 2019 am depus prima cerere de înregistrare a unei tentative de record mondial, care a fost aprobată de Cartea Recordurilor pe durata stării de urgență, fapt care m-a bucurat nespus și care va aduce România în prim-planul lumii literare. Promit că voi reveni cu detalii.

Carțile editurii „Eleprint” le puteți cumpăra făcând clic pe oricare poză din recenzia operei (care vor apărea în curând).

Despre cărțile editurii „ Eleprint” puteți afla făcând clic mai jos pe poză sau denumirea operei interesate și citind recenzia.

❤ Lectură plăcută! ❤

În articol sunt prezentate poze transmise de la editură (cu acordul persoanelor responsabile).

Publicitate